Windows Messenger – Fjern den nemt!

Mar 26, 2008 No Comments by

Windows Messenger LogoWindows Messenger er et program, som automatisk følger med når man installer Windows XP. Det kan dog godt være en lille forviring, da det godt kan minde lidt om MSN Messenger og Windows Live Messenger.

Historie om Windows Messenger

Windows Messenger blev udgivet samtide med at Windows XP kom på markede, hvilket var i 25. oktober 2001. Programmet blev dog med det samme opgraderet til version, 4.5. Den er dog blevet opdatere en del igennem tiden, men blev dog aldrig den store success. Projektet slutte i version 5.1.0706, d. 4 juni 2007, da Microsoft begyndte at udvikle den nye Windows Live Messenger.

Windows Messenger

Sådan fjerne du Windows Messenger

Det er som sådan meget nemt at fjerne windows messenger. Du starter med at:

  1. Prøv at lukke Windows Messenger ned, enten ved at lukke den nede i hjørnet ved at højreklikke på ikonet eller ved at trykke CTRL + ALT + DEL. Derefter find et program som hedder “msmsgs.exe”. Afslut programmet.
  2. Gå ned i “Start”
  3. Klik på “Kør”
  4. Kopiere denne tekst ind i boksen:
    RunDll32 advpack.dll, LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf, BLC.Remove
  5. Tryk på enter-tasten. Nu åbnes der et vindue, som hurtig lukker igen.
  6. Færdig!
    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar