Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Udfordre dine søgeevner med Yagobii

Apr 26, 2009 No Comments by

Yagobii er et nyt slags spil, hvor det gælder om at svare på spørgsmål. Måden du finder svaret, er ved at søge med din fortrukne søgemaskine. Det fede ved det hele er, at du får en belønning for hvert rigtige svar!

yagobii logo

Det hele foregår meget nemt! Der er ikke noget med, at man skal udfylde mange mærkelige ting om sig selv, eller tilmelde sig nyhedsbreve for at komme i gang med at bruge Yagobii.
Lige nu findes Yagobii i to sprog, henholdsvis Dansk og Engelsk.

Tjen penge og få dem udbetalt

Yagobii er ikke noget du bliver rig af, desværre, men du får et lille beløb hver gang du svarer rigtig på et af annoncørenes spørgsmål. Og det er rigtig sjovt! Du tjener omkring 20 cent per rigtigt svar i gennemsnit. Når du så har samlet 5 dollar sammen, kan du få dem udbetalt via Paypal, som er en betalingsform, du kan bruge til at købe ting på nettet.

Man kan godt undre sig over, hvorfor skulle man lige få penge for at søge på nettet? Det er et lidt sværere spørgsmål, men svaret får du her:
Annoncørerne kan via et kontrolpanel oprette deres egne spørgsmål, dem som du skal svare på. Det de får ud af at give dig penge, når du svare rigtigt er, at hvis spørgsmålet var: “Hvad er megetgodespil.dk slogan?” og det svarere rigtigt på det, er det meningen at næste gang du skal købe nogle gode spil, går du ind på megetgodespil.dk og køber noget gode spil der. Det er hele ideen bag Yagobii og måde det kan løbe rundt!

yagobii window

Du kan også prøve Yagobii uden at logge ind, hvis du bare vil teste systemet! Du vil dog ikke kunne få udbetalt nogle af de penge, som du tjener på at svare rigtigt på spørgsmålene.

Jeg har også undret mig over, for hver gang man skal vælge søgemaskine til nyt spørgsmål, bliver knapperne vendt rundt. Altså at Google knappen bliver flyttet til en anden plads hver gang.
Jeg savner også lidt mere information eller i hvert fald bedre information, hvem det er som har startet Yagobii, hvor meget man tjener på hvert spørgsmål, o.s.v. Typisk noget nye brugere vil lede efter.

Jeg synes at Yagobii er en rigtig fed og nytænkende ide. Lige nu er Yagobii forholdsvis ny, men jeg forventer at siden vil vokse sig større ud i fremtiden! Men til sidst er der ikke andet at sige, at hvis du ikke har en bruger på Yagobii så er der ikke andet end at skynde sig at oprette en!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar