Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Trackmania – Gratis Steam spil

Jan 29, 2009 No Comments by

Trackmania Nations Forever logoDette er et lille tip til et rigtig fedt bil spil, TrackMania Nations Forever. Det er et meget simpelt og genialt racerbil spil, hvor det selvfølgelig om at gennemfører den specifikke bane hurtigst muligt. Det kan dog godt blive en udfordring for de fleste!

Det der gør Trackmania til et fedt spil er, den måde du skal gennemføre de forskellige baner på. Du kan f.eks. komme ud for at skulle køre op af en lodret mur eller lave flyvehops. Det eneste der tæller er tiden, så hvis du cracher/køre galt starter du bare for nu, ved at trykke på “Backspace”.

Download Trackmania uden Steam

Du kan downloade Trackmania fra Filefront, som gør at du kan køre spillet uden at bruge programmet Steam. Det er meget simpelt at sætte op, og det hele kører bare på skinner når du har fået installeret spillet.

Download Trackmania Nations Forever

Screenshots

Se billeder fra spillet.

trackmania screenshot near

trackmania forever screenshot

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar