Tjen penge på Counter Strike – Fragmakers

Jul 22, 2009 2 Comments by

Et nyt koncept ved navn Fragmakers, vil give dig muligheden for at tjene penge på at spille counterstrike. Den 7. august åbner siden, hvor det i starten kun er muligt at spille counterstrike. De skriver at der senere vil komme andre spil.

Det blive rigtig spændende at se hvordan konceptet kommer til at fungere, hvordan det er at man tjener penge. Du skal nok højst sandsynligt være rigtig god for at tjene penge, dog kunne det være at man kun kan spille med folk på eget niveau og højere. Det kan være en sjov måde at udvide counterstrike, hvis man godt kan lide at spille det first person shooter spil.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet for at få nyheder omkring lanceringen af fragmakers. Jeg har selv tilmeldt mig og venter spændt! og mon ikke de giver nogle opstartsbonus til de som er tilmeldt deres nyhedsbrev? Jeg vil næste vædde på det!

fragmakers

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

2 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Michael says:

    Hmm.. Har været inde og tjekke det ud! Lyder meget fedt – Det skal jeg da prøve i aften 🙂 Men er det ikke meget magen til http://www.fragsters.com? Nogen der kender noget her til?

  2. Kevin Simper says:

    Hej Michael

    Ja, det lyder meget fedt! Tror først jeg skal igang med at øve mig på Counter Strike inden jeg prøver det.

    Jo, Fragsters.com er stort set det samme. Det er det samme firma, som udbyder service, men så har de forskellige hjemmesider bare tjenesten og supporten.

Skriv en kommentar