Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Spil Quake Live online – Bagsiden

Feb 25, 2009 No Comments by

Så har udgiverne af den kendte spilserie Quake, udgivet Quake Live. Det er Quake 3, som du kan spille online i sin browser. Spillet har længe været i en lukket udviklingsrunde, hvor specielt udvalgte fik lov til at betateste det.

Da jeg først hørte om Quake Live, var det at man kunne spille det i sin webbrowser. Det lød rigtig fedt fordi så kunne man stille sig hen til hvilken som helst computer, og så bare taste hjemmeside adressen ind.
Det er dog ikke helt så godt som det kunne være. Når man har oprette et konto hos Quake Live, så skal du installere et plugin for at du kan spille spillet. Det gør at hvis man er på skoler og offentlige steder kan man ikke spille online, da man ikke har rettigheder til at installere. Derudover køre spillet også over port 5222, hvilket betyder at det nemt kan blokeres på skoler og andre steder.

Det ser dog rigtig fedt ud og det hele fungere fint. Selve måden du vælger baner og vælger figur er i topklasse! Lige nu er det helt nyt, så der er pænt pres på hjemmeside.  Så holdet bag har så fundet en smart løsning at sætte folk i et smart kø funktion, for at undgå overbelastning.

Men prøv spillet ud! Sådan nogle concepter håber vi at se mere til i fremtiden!
quake live beta logo

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar