Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Smart status WordPress plugin

Nov 06, 2008 1 Comment by

Dette plugin kan vise en besked til dine besøgende, lige når de kommer ind på siden. Du kan se et eksempel her i posten. Det er et meget simpelt plugin, og er lige til at sætte op på ens wordpress installation, uden problemer. Det hedder: “What Would Seth Godin Do“.

Der er også lavet en funktion, så den kan vise en anden besked til nye besøgende, end dem som har besøget din side mange gange. Det er lavet via cookies, så hvis brugeren ikke har det aktiveret, vil han/hun se den samme besked hele tiden. Det er lidt et minus.
Du kan også bruge den til at vise små besked, eller give dine trofaste besøgende en gave.

Den er også rigtig god, hvis du skal annoncere noget, f.eks. at du har en konkurrence kørende! :-)
Jeg kan kun anbefale dette plugin, og giver det 4 stjerne ud af 5 for sin orginale ide!
Du kan hente  dette plugin her på richardkmiller.com

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Blog for Beginners says:

    Follow you from Ryan’s site and just wanna say “Hi”. Though I don’t understand a single thing here but let’s just say all the best to you in whatever you do here.

    Yan

Skriv en kommentar