Smart søgetip til Gmail

Sep 15, 2008 No Comments by

Når man har fået mange mails i sin inbox, kan det ofte være svært at finde lige den email man leder efter. Gmail har en rigtig smart søgeboks når man er inde på sin emailkonto, og den fungere ligeså godt, som når man søge blandt hjemmesider.

Denne funktion finder alle mails, som man har fået fra Bill Gates. Bruger den selv rigtig meget da du så hurtigere kan skille mailsne ud til netop den du leder efter.

Her kan du finde alle de mails du har sent til personen Bill Gates. Ikke nok med at det er smart, Google’s søgning fungere også super hurtigt. Det er noget lidt andet end når man vil prøve at finde en email i sit Microsoft Outlook.

Med denne her tekst kan du finde alle de Gmails, som du har med en vedhæftet fil. Den her synes jeg rigtig god til at finde billeder man har modtaget med email, som man skal finde.

Hvilke tricks bruger du på din email konto? Eller synes du ikke det er til nogen hjælp?

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar