Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Slowmotion fight med toribash

Feb 25, 2009 No Comments by

toribash logoToribash er et spil, hvor det gælder om at styrer din egen kriger’s muskler, og få ham til at score så mange point som muligt.

Toribash scorer helt klart top point på nytænkning, da det er en helt anderledes og spændende måde spillet styres på. Det kan dog være ret svært at styre i starten, men med lidt træning og vilje kan man blive ret god til det.

Toribash har også for nylig lavet grafikken om, så den er blevet rigtig sprød at kigge på. Man kan dog sætte grafikken ned, hvis ens computer har svært ved at køre det.

Toribash kan rigtig godt til ældre computer, da det ikke er så krævende for din computer. Asus lille EEE pc kan endda køre det fortrinligt.

Toribash system requirements:

  • Windows 95/98/ME/2000/XP
  • 1 Ghz of faster computer
  • Hardware accelerated OpenGL graphics

Spillet fylder ikke så meget, og der hører ikke alt muligt toolbars eller spyware med i programmet. Du kan downloade Toribash på deres egen hjemmeside.

Toribash download

toribash gameplay

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar