Send gratis sms over nettet

May 26, 2009 2 Comments by

Send gratis smsDu kan i dag sende gratis sms over nettet uden at det blive alt for besværligt. Det var engang muligt at sende gratis sms over nettet uden at det koste noget som helst. Senere var det så kun muligt at sende til Telia kunder, da alle de andre mobilselskaber havde lukket ned for denne mulig. Nu findes der nogle forskellige hjemmesider, som gør det igen muligt at sende gratis sms over nettet, dog ved at der er reklame i teksten. For at det er muligt at sende gratis sms over nettet indeholder hver sms du sender en reklame i bunden. Du har typisk 120 tegn som du kan bruge, hvor de sidste 40 tegn bliver brugt til reklamer. Man kan ikke se reklamen inden man sender sms til personen. Du kan sende sms via disse tjenester:

frisms.dk <– PC Tricks Anbefaler

frisms

coolsms.dk

coolsms

smsme.dk

smsme

Alle hjemmesiderne er gratis at bruge, og der vil ikke blive sendt reklamer til dig eller lign. Jeg har selv en bruger på alle tre hjemmesider. Dog er frisms umiddelbart den bedste, da dine venner ser dit nummer som modtager. Det gør det nemt at svare tilbage til dig! Du får også på alle siderne din egen Telefonbog, så du ikke behøves at taste din mors eller din vens nummer ind hver gang, du vil skrive en sms til ham. Smart hvis man bruger det ofte.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

2 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Jesper says:

    Tak for et par gode tips, som jeg da vil kigge lidt nærmere på. Et godt råd, som jeg tror, at mange unge vil kunne bruge.

  2. Sammenligning af gratis sms på nettet | PC Tricks says:

    […] on 24. aug, 2009 by Kevin Simper in Tricks Der findes forskellige hjemmesider hvor du kan sende gratis sms på nettet, men hvilken er den bedste? Jeg har lavet en oversigt her på siden, så du kan få dig et overblik […]

Skriv en kommentar