Se dine installeret fonts på flippingtypical.com

May 15, 2009 No Comments by

Leder du efter en bestemt skrifttype, som kunne så godt ud til din invitation? På Flippingtypical.com kan du nemt se et eksempel hvordan din overskrift vil se ud i de forskellige skrifttyper, du lige har installeret på din computer.

Det er nemlig kun skrifttyper som er installeret på din computer du kan se på hjemmesiden. Det er rigtig smart for så kan du nemt og hurtigt vælge den i dit skriveprogram, uden at du behøver at downloade skriftypen og gøre forskellige ting for at det kommer til at virke.
Måden den checker på hvilke skriftyper eller fonts, som man også kan kalde det, foregår kun via hjemmesiden gennem det kendte programmeringssprog Javascript. Så du skal ikke installere et plugin eller lign.

Hvis du finder en skrifttype som du synes passer godt til dit formål, skal du lede efter navnet som står oppe over din teksten!

bestemt skriftype - flipping typical

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar