Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Sammenligning af gratis sms på nettet

Aug 24, 2009 6 Comments by

Der findes forskellige hjemmesider hvor du kan sende gratis sms på nettet, men hvilken er den bedste? Jeg har lavet en oversigt her på siden, så du kan få dig et overblik og de forskellige tjenester.

Navn: Antal SMS per dag: Antal tegn: Eget afsender nr: Telefonbog:
Frisms.nu 30 110 Ja Ja
Coolsms Uendelig 120 Ja Ja
Smsme 15 ? Nej Ja

Et sammenligning kan være meget god til at få et overblik over de forskellige ting. Det er jo interessent at vide hvor mange sms’er man kan sende om dagen og hvor mange tegn du kan skrive. Lige nedenunder har jeg beskrevet de forskellige punkter.

Antal SMS per dag

Hvis man kigger på antal sms’er, som du kan sende hver dag vinder coolsms overlegent med deres uendelige antal. Det vil sige at du kan sende så mange sms, som du vil.

Antal tegn

Det er hvor mange bogstaver som du kan sende i din gratis sms. Du kan ikke sende 160 tegn, som der normalt er plads til i en sms, det er fordi der skal være plads til den lille reklame, som gør det hele gratis.

Eget afsender nr

Dette betyder at når du sender sms til en person, så kan han trykke besvar og så lander sms’en på din telefon. Så hvis du sender en sms fra SMSme, så vil modtageren være nød til at finde dit nummer for at skrive tilbage, hvilket ikke er så godt. Der kommer heller ikke til at stå dit navn over sms’en.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

6 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

 1. Jesper says:

  Tak for de mange forslag. Jeg bruger selv Frisms, og det er jeg meget tilfreds med

 2. AM says:

  Tak for de mange forslag. Jeg bruger selv Frisms, og det er jeg meget tilfreds med

 3. JK says:

  Skal man ikke betale penge på coolsms?? :)

 4. jan egedal says:

  Gode forslag Kevin ! Jeg er lige stået på coolsms toget selv :)

Skriv en kommentar