Sådan sletter du din Facebook account

Feb 21, 2009 3 Comments by

facebook logo

Vil du gerne slette din Facebook account? Det kan du gøre nemt ved at bruge dette tip.

Du skal huske at hvis du sletter din facebook bruger, er det ikke muligt at genskabe noget af indholdet. Altså billeder og dine beskeder vil forsvinde.
Hvis du sletter din konto pga. Facebook ejer dine billeder, har de lavet om igen. Du ejer selv alt dit indhold. Du kan se mere på Facebook’s egen blog, hvor de undskylder hele episoden.

Sådan sletter du din facebook konto

  1. Gå ind på dette link:
    http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
  2. Tryk “Send”
  3. Så er din Facebook konto slettet
    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

3 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Martin Hegelund says:

    Ifølge amerikansk lov skal de gemme alt data i minimum 5 år, så hvis man skulle slette profilen pga. det man har lagt ud på deres servere, så er det alligevel for sent. ;)

    • Kevin Simper says:

      Ja, hvis det passer, (hvilket det gør jo nok gør når du siger det ;-) ), så hjælper det ikke så meget!

Skriv en kommentar