Sådan formindsker du en film til en DVD

Nov 13, 2009 No Comments by

Jeg skulle tage en backup af en DVD, men problemet var at DVD’en fyldte for meget. Det var 6,8 GB plads på, hvilket vil sige at det var en dobbelt lag’s DVD, eller double layer, som det hedder på engelsk. Jeg har kun almindelig DVD’er, hvor der kan være 4,7 GB plads på, så jeg skulle finde en måde hvor jeg kunne dele den i to, eller det bedste: at gøre DVD mindre.

Download DVD shrink

(Klik for stort billede)

dvd shrink program

Her kom DVD Shrink mig til undsætning. Lige efter at jeg havde installeret programmet, og havde startet det, var dens default indstillinger, at det skulle passe en almindelig DVD. Programmet DVD shrink komprimer billede, og gemmer derefter en spejlbillede af disken. Det bliver en .ISO fil. Derefter kan du brænde DVD’en med dit favorit brændeprogram, eller med det super simple program ImgBurn.

Download ImgBurn

imgburn program

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar