Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Sådan bruger du Spybot – del 2

Jun 13, 2008 1 Comment by

I det forrige afsnit viste jeg hvordan du installer spybot. I det her indlæg vil jeg vise dig, hvordan du bruger spybot bedst, og fortæller dig om en helt SPECIEL funktion i spybot, som jeg synes gør programmet til et af det bedste antispyware programmer.

Lige når du starte spybot første gang bliver du mødt, af disse vinduer, som hjælper dig på vej, med at bruge programmet.

Bare tryk OK. Det der menes er at nogen programmer, indeholder spyware, og når spybot så fjerne spywaren, fungere programmet måske ikke mere.

Her kan du lave en sikkerhedskopi. Det gjorder jeg ikke første gang, og jeg har aldrig haft brug for sådan en, indtil videre.

Her kan du søge efter opdateringer. Bare tryk på “Næste”, for jeg viser dig hvordan man opdatere inde i programmet.

Bare vælg “Begynd at anvende programmmet”.

Så nu skulle du gerne se dette billed:

Nu skal vi finde opdateringer til programmet. Start med at trykke på denne knap. Det skal du huske at gøre hver gang du vil scanne din computer:

Nu kommer der et vindue frem, vælg så BN fileforum. Meget hurtig og stabil download.
Klik på continue.

Vælg alle opdateringerne og tryk download. Nu skulle du kunne se at de alle sammen bliver downloaded.

Klik nu på denne knap for at scanne dit system, efter spyware og bots.

Nu er den igang med at scanne og du kan se hvor langt den er nået ved at kigge på statusbaren.

Når den er færdig vil der være, hvis du er uheldig, nogle punkter med de forskellige spyware. Makere dem i den lille boks, og tryk på knappe foroven “Afhjælp valgte problemmer”.

Spybots smarte funktion

Spybot har en rigtig smart funktion indbygget i programmet. Det kan når du næste gang starter din computer op, scanne INDEN at mulige spyware, når at starte sine forksellige processer op. Det kan være en kæmpe fordel, fordi nogle spyware programmer har indbygget sådan, at de ikke kan blive fundet i antispyware programmer!

Start med at skifte til avanceret indstilling. Der kommer en popup frem. Tryk JA:

Nu kommer der nogle flere faner frem nederst i venstre hjørne – Vælg settings:

Vælg menupunktet indstillinger:

Rul så en lille smule ned og finde dette punkt som er mankeret med blå baggrund og tryk på den. Næste gang Windows XP starter op, vil den begynde at scanne computeren. Det tager mellem 15-30 min, efter hvor hurtig din computer er:

Bagefter bare slå den tilbage til Standard indstilling, som du gjorder lige for lidt siden:

Nu skulle du gerne kunne udryde det spyware på din computer. Klik eventuelt i vores link guide, hvor du kan finde flere links til andre spyware programmer.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

Skriv en kommentar