Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Sæt password på word dokument

Feb 27, 2009 No Comments by

Har du et word dokument, som du gerne vil sætte password på? Der er to måde passwordet kan opsættes på dit dokument. Den første er, hvor du skal indtaste password for at se word filen. Den anden måde er, at man gerne må se dokumentet, men skal man redigere det, bliver der spurgt efter filens password.

Password kan være en fin ide til at sørge for at kun den rette modtager læser dokumentet. Du skal dog huske at vælge et mellemlangt password, ellers bliver det nemlig alt for nemt at gætte.
Hvis du glemmer dit password er det ikke lige til at åbne det uden kode igen. Hvis det er tilfældet er det bedste at prøve de forskellige muligheder det kunne være. Ellers findes der programmer til at gætte kodeord til Microsoft Office filer. Dog lidt mere besværligt og tidskrævende.

Dette tip er dog kun til Ofice 2007, men der vil snarest blive skrevet et indlæg om hvordan man gør i Microsoft Office 2003.

Beskyt din word dokument med password

  1. Start med at åbne den fil, som du gerne vil have password på.
  2. Gå op på office ikonet og vælg “forbered” –> Derefter “Krypter dokument”. Se billede nedenunder.
    office beskyt password
  3. Nu skal du skrive dit password 2 gange i en boks. Se billede:
    krypter dokument
  4. Husk bagefter at gemme. Ellers kommer der ikke password på!
  5. Færdig!
    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar