Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Nokia sikkerhedskode når du bruger Exchange

Mar 12, 2009 2 Comments by

Nokia 51 Exchange SikkerhedskodeForleden havde min far købt en ny mobiltelefon, som han vil bruge til Exchange, men hans Nokia Sikkerheds kode drillede.
Det er en rigtig smart mobil fra Nokia, en Nokia 51. Den føles rigtig lækker med sin aluminiums ramme og sit meget simple design. Alt i alt en rigtig god telefon fra Nokia!

Da vi så skulle sætte den op til at kunne modtage emails fra Microsoft Exchange, kom der et lille problem. Den spurgte efter en sikkerhedskode. Vi prøvede alle de forskellige koder vi kendte, og endda 1234. Det ville bare ikke virke! Det er dog lidt træls for man har kun 3 forsøg og så derefter sletter den alt indhold på telefon af sikkerhedsmæssige årsager. Så skal man starte forfra igen!

Da vi stadig ikke kunne finde koden prøvede jeg lige at søge på Google efter Nokia Exchange sikkerhedskode. Der kom en del resultater, men også en .pdf fra Nokia. Der stod så langt nede: Standard Nokia Sikkerhedskode er 12345.

Endelig lykkes det! Man kunne måske også bare prøve at læse manualen næste gang! ;-)

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

2 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Thomas says:

    Rigtige mænd læser ikke manualerne :P Gætter sig bare frem :)

Skriv en kommentar