Ninite gør det nemt at installere programmer

Nov 11, 2009 No Comments by

Hvis man har opgraderet fra sit styresystem, kan det være ret besværligt at installere alle sine programmer fra ny på sin computer, men det er der en tjeneste, som kan hjælpe dig med! Ninite, som tjenesten hedder, kan installere alle dine favorit programmer, mens du laver noget, som du synes er sjovt!

Ninite er en tjeneste, som er programmeret af to unge mænd i San Francisco, som synes at det skulle være nemmere at installere programmer, end det er i dag. Ninite installere med de almindelige indstillinger, men uden de forskellige tilføjelsesprogrammer, som browserbars og antivirus programmer. Så ingen irriterende reklamer med Ninite!

Så bruger du Ninite

Først så vælger du de programmer du gerne vil installer på din computer. Du krydser bare af i de små bokse, og så blive den nyeste version af programmet installeret.

Vælg programmer i Ninite

Når du har valgt de programmer du gerne vil installere, går du ned i bunden og trykker på installer.

ninite installer

Download installationsfilen. Du skal ikke installere Ninite. Det kører helt af sig selv, når du har startet programmet.

download ninite

Så går den ellers igang med at installere dine programmer, som du har valgt!

ninite i gang

Nu skulle din programmer gerne være installeret og du slipper selv for en masse bøvl! Det var faktisk nemmere end jeg lige selv troede, da jeg prøvede det. Man behøves heller ikke at installere en masse programmer på en gang. Man kan også bare nøjes, med at installere et par stykker.

Det er også fuldstændig gratis at bruge, så der er kun fordele ved Ninite!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar