Nemt og gratis 3D program – Google Sketchup

Nov 29, 2008 No Comments by

Google har fornylig udgivet deres nyeste version af deres 3D program, Google Sketschup. Det er helt gratis at bruge, og det er ligeså let at komme i gang med at bruge, som at bruge paint i Windows.

Jeg har selv downloade det nye Sketchup, og blev virkelig imponeret over hvor nemt det egenlig var. Jeg har prøvet andre 3D programmer, og de er straks langt sværere. Det skal dog også lige siges, at fordi det er meget nemmere, er der også nogen ting man ikke kan. Derfor er det ikke et program, som jeg tror man kan lave en 3D animeret film i 😀

Men mange smarte ting kan man:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nwxfOW2TP9E[/youtube]

Der findes dog også en version for business virksomheder, men den koster 495 dollars, hvilket omregnet koster 2500 kroner. Så det er ikke så intressant.

Du kan downloade det på http://sketchup.google.com/, hvor du også kan følge forskellige guider.

Jeg har også selv været igang med at tegne nogle tegninger. Her var et udkast på en infomationsstander, som vi skulle lave. En speciel funktion, som er rigtig god er at man kan måle hvor lang de forskellige ting er, hvis man huske at tegne dem i ordenlig størrelsesforhold.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar