Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Lyt til Danmarks bedste iværksætter

Feb 20, 2009 No Comments by

Martin Thorborg er manden, som jeg vil kalde Danmarks bedste iværksætter. Han er manden bag det kendte firmaer, som Jubii og Spamfighter. Han har desuden starten Danmarks største iværksætterforum, som hedder amino.dk.

amino logospamfighter logologo jubii

Rigtig mange spørg ham om forskellige spørgsmål til iværksætteri og på dette grundlag lavede Martin Thorborg sit eget Talkshow. Her kan man så ringe ind og stille et spørgsmål, som Martin så kan svare på i en podcast så mange andre kan få glæde af hans guldkorn.

Talkshowet: thorborg.tv

Jeg har allerede hørt mange af hans afsnit og jeg synes de er perfekte. Det ene gode tip til det andet flyder ud af højtaleren! Det hele er sat sammen så det går op i en højere enhed!

Lige pt. er der 254 mennesker som abonnerer på hans talkshow. Dette tal inkl. kun dem som henter hans podcast igennem hans RSS feed, som iTunes og andre programmer bruger. Altså ikke de brugere, som bare går ind på siden for at lytte. Kort fortalt: Der er rigtig mange som hører med!

Siden er rigtig nemt opbygget og de forskellige afsnit er lige til at høre. Så der er kun en anbefaling her fra!

thorborg tv

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar