Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Lav powerpoint præsentationer online

Jun 19, 2009 No Comments by

Skal du lave en powerpoint præsentation på farten og du kan ikke lige komme i nærheden af Microsoft powerpoint? Det er ikke noget problem! Du går bare ind på 280slides.com. Der kan du lave en Powerpoint direkte i din browser, og når du er færdig, kan du downloade den lige ned på harddisken eller dit usb stik.

Lav powerpoint på nettet 280slides

Det er også muligt at gemme din fil som en PDF fil. Rigtig smart hvis din modtager ikke kan åbne powerpoint filer. Der kan også findes mange flotte temaer, som du kan bruge på din powerpoint. Dagene er talte, hvor man bare brugte en hvid baggrund med sort tekst!
Fra skærmen kan du også emaile præsentationen til dig selv eller din ven, så han kan se hvad du har fået lavet.

Det kan mange af de ting, som vi kender idag fra Powerpoint, dog kan man ikke lave animation, så de forskellige ting flyver ind på skærmen, ellers ville det havde været en powerpoint killer!

Det næste problem er også at du skal selfølgelig være online for at bruge 280slides.com. I dag er der mange steder internet, men det kan hænde at man er strandet et sted uden en forbindelse til omverdenen. Derfor vil Microsoft Powerpoint nok overleve, at der findes denne smarte hjemmeside på nettet!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar