Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Lav et ninja signatur

Feb 04, 2008 No Comments by

Ninja signatur

Få dig et smart ninja signature helt gratis. Det eneste det er du skal gøre er at gå ind på fodey.com, skrive hvad der skal stå på animationen/signaturet. Så enkelt er det. Du skal dog huske at du ikke kan skrive æ, ø og å.

Lav din eget avis billed

På hjemmesiden kan du også lave dit helt eget billed, som ligner en avis, som er blevet scannet ind. En rigtig cool service. Det eneste der er med avis generatoren er, at den næsten er for virkelig. Gerard, som han hedder på hans blog, skriver også at han gerne vil bede om ikke at bruge kendte avisnavne, for åbenbart at undgå forvekslinger.

Ja tak! Filmen ruller…

Du kan også lave dit helt eget Film skilt, eller på engelsk: “Movie Clapper Board”.

Alt sammen kan du finde på http://www.fodey.com – helt gratis

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar