Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Lav dine film om til ipod og iphone format

Jun 16, 2009 No Comments by

Du kan med et klik, eller i hvert fald med et par stykker, lave dine film om til ipod format. Det er endda lavet så nemt så du kan trække filmene ind i programmet, som så lavet dem om til iphone film, eller ipod film for den sags skyld.

Programmet hedder EncodeHD og er et super enkelt, super smart program. Det kan lige det man skal bruge og så slut! Den har nogle forskellige profiler, som man kan vælge, alt afhængigt af hvilken gadget man har. Dette skal man gøre så man får filmen i den rigtig størrelse.

For hvis filmstørrelsen er for stor, vil din iphone/ipod bruge mere strøm, ELLER hvis filmstørrelsen er for lille vil det se grimt ud på skærmen.

EncodeHD er freeware og desværre kun til Windows og det virker højst sandsynligt også til Windows 7, men har ikke prøvet endnu. Programmet skal heller ikke installeres. Du kan bruge det lige med det samme. Du kan faktisk have EncodeHD med på et USB stik.

EncodeHD til at konvertere film til iphone og ipod

download ikon
Download EncodeHD

5,5 MB

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar