Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Læs magasinet Gear gratis

Mar 23, 2009 No Comments by

Magasinet GEAR har gjort det de gamle magasiner gratis at læse på nettet. Det vil sige at du kan læse alle de seneste blade, undtagen det sidste nye magasin.

Det er rigtig nemt at læse bladet på nettet. Man skal klikke på forsiden af bladet. Derefter kommer man ind til en rigtig god magasin læser, som fungere rigtig nemt. Det er også muligt at zoome, så du kan læse bladet i rigtig høj kvalitet. Det eneste der er to reklamer, en i hver side. Det er helt okay, når man tænker på at man kan læse magasinet helt gratis.

Gear er et rigtig fedt blad, som anmelder nye gadgets og kigger på nye tendenser inden for teknologi. De har også en hjemmeside, hvor de opdatere dagligt med nyheder og anmeldelser.

Men tjek det ud: Magasinet GEAR

gear

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar