Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Klar levels med din egen Incredibot

Mar 10, 2009 1 Comment by

incredibotsByg din egen robot og gennemfør forskellige levels, med forskellige sværhedsgrader. Det er det spillet Incredibots går ud på. Jo hurtigere du kan gennemføre en bane, jo flere point får du!

Spillet Incredibots er rigtig nemt bygget op og du lærer hurtigt hvordan du bygger specielle robotter, som kan klarer de forskellige opgaver man kommer ud for i spillet.

Det er vigtigt at man gennemfører startbanerne for at finde ud af spillet ordentligt . Her får man fortalt, hvordan man skal bruge de forskellige funktioner spillet indeholder.

Alle banerne kræver at man tænker sig om og har en ide om hvordan og hvad ens robot skal kunne. I den første bane efter tutorials’ne skal du samle nogle ting op og vippe dem ned i et hul. Her er det vigtigt at man laver en lang robot, så den ikke får overbalance når den skal løfte de tunge objekter.

Incredibots er lige til! Det kører via browseren og man skal ikke installere noget, eller oprette irriterende bruger for at spille spillet.

Et godt tip, hvis du nu simpelthen ikke kan klarer en af banerne, kan du prøve at søge på Youtube. Der har alle mulige mennesker optaget og vist, hvordan de har bygget deres robot. Jeg synes dog det er lidt synd, hvis man ikke prøver først selv, fordi det sjove er at prøve sig frem og se hvad virker, og hvad der er en katastrofe!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Christoffer says:

    Hej Kevin

    Har prøvet spillet som er underholdende, og det er sjovt at bygge sin egen robet. Spillet indeholder mange baner, så det kan godt gå hen at blive lidt af en tidsrøver:-)

Skriv en kommentar