Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Kan jeg kører dette computerspil?

Jan 21, 2009 1 Comment by

Can you run it logoEr du i tvivl om din computer kan kører dette spil? Det problem kan du i hvert fald løse med denne hjemmeside.

Can You RUN it?

Det er meget brugervenligt side og det er ikke svært at finde ud af, hvilket spil du kan kører. Det bedste af det hele er at det er gratis, samt du behøver ikke at oprette en bruger eller skrive din email! Siden behøver dog et plugin i Internet Explorer, før at den kan teste computeren. I firefox beder den om at kører et Java script. Alt sammen uden problemer!

Desværre kan du ikke teste din computer på alle spil, men de fleste nye spil er til at finde på listen. Her i blandt det meget tunge computerspil, Crysis.

Det er især brugbart, hvis du gerne vil finde ud af om din bærbare computer kan køre et specielt spil. Så slippet du for at installer demo’er, som fylder din computer med skrammel. Problemmet er jo ofte at den bærbare computer ikke har en specielt godt grafikkort, da dei så fald er meget dyrt, i forhold til den ydelse du får fra en stationær computer.

De sidste 20 spil, som de har tilføjet til deres test:
# WOW Wrath of the Lich King
# Alone in the Dark
# Assassin’s Creed
# BioShock
# Brothers in Arms: Hells Highway
# Call of Duty: World at War
# Combat Arms
# C&C Red Alert 3
# Crysis Warhead
# Dead Space
# DiRT
# Devil May Cry 4
# Fallout 3
# Far Cry 2
# FIFA Soccer 09
# Football Manager 09
# Gears of War
# Grand Theft Auto IV
# GRID
# Guitar Hero Aerosmith

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Solbriller says:

    Glimrende side. Tak for det.

Skriv en kommentar