Hvorfor jeg hader Android brugere

Jun 18, 2010 14 Comments by

Nu er den nye iPhone 4 ved at blive lanceret, og der bliver jo skrevet en del om iPhones hardware og dens nye funktioner. Jeg glæder mig selv personligt til at iPhone 4 bliver lanceret. Jeg har selv den allerførste iPhone og vil gerne havde den nye. Jeg synes dog bare at jeg ser en tendens når for eksempel Comon skriver om iPhone.

Der kommer altid en hel masse Android bruger og skal fortælle om hvor dårlig iPhone er i forhold til Android, og det er ih’ så lukket et system!

Comon skrev en artikel om hvor dyr de troede at den nye iPhone 4 ville blive, men kommentarene er røget helt af sporet nu.

Comon: Så dyr bliver iPhone 4

Der er bare sådan at vi ikke gider at høre om Android. Jeg har ikke behov for at vide, at de synes iPhone er dårligere en Android. For faktum er bare:

At iPhone det virker uden pis!

Du behøves ikke at være en nørd for at kunne finde ud af iPhone. Det virker bare! Jeg er ligeglad om jeg ikke har muligheden for at bestemme hvad der skal være på min mobil. Jeg vil bare havde en mobil der virker! Og så er jeg sådan set ligeglad om hvor godt andre synes om iPhone!

Hvad synes du? Er jeg alene om den holdning eller er der noget andet du mener?

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

14 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

 1. Claus says:

  Jeg synes også at iPhone, det virker bare første gang! Du behøves ikke at være et geni for at finde ud af det!

  Jeg gav min mor en iPhone i fødselsdagsgave fordi hun gerne vil havde sådan en, og hun synes det er den bedste mobil hun har haft. Hun er 56 år gammel.

  • Kevin Simper says:

   Ja, rigtigt, iPhone er altså bare pisse brugervenlig!

   Skal du have den nye iPhone 4?

 2. Claus says:

  Det satser jeg da meget på! Synes dog det er træls at der går så lang tid før at den kommer til danmark, i fohold til hvornår den kommer i England.

 3. Kevin Simper says:

  Ja, haha, den skulle være her i danmark nu! 😀

 4. Louis Junker says:

  Nu er jeg en glad ejer af en HTC Desire, og synes den fungere uden problemer. Jeg er meget glad for den, men vil ikke sige at den er ‘bedre’ end iPhone. Jeg mener derimod at folk skal holde deres meninger for dem selv også købe det de bedst kan lide!

 5. Kevin Simper says:

  Hej Louis

  Jeg synes også at den nye HTC Desire er en fed mobil, uden tvivl! 😉

  Jeg synes det er fint at vi har forskellige meninger, men det med at man skal (stortset) hvergang rakke ned på iPhone, fordi man synes at Android er det bedste verden synes jeg er træls!

 6. Anja Lysholm says:

  Hej Kevin

  Jeg købte selv en Android i stedet for en iPhone, men det var mest pga. prisen, og så har jeg af en eller anden grund altid været kæreste med sådan nogle open-source-freaks, så det har måske også smittet af og påvirket valget lidt. 😉 I hvert fald er jeg lidt nørdet selv og havde ikke lige behov for at “være som alle de andre”, så det blev altså en Android.

  Jeg er fint tilfreds med den, men jeg er faktisk begyndt at overveje en iPhone bare for at se hvorfor folk er så begejstrede for den, for den samme begejstring ser man altså bare ikke hos Android-brugere. Jeg hører også den der “jamen, iPhonen er jo meget mere ‘lukket'”, og jeg kan ærlig talt ikke se hvorfor det skulle være et problem hvis skidtet nu bare VIRKER sådan at man ikke har behov for at lave alt muligt om. Så jeg er altså en Android-bruger der heller ikke kan se det fede i det argument. 😉

 7. Karsten says:

  Glæder bare til der kommer en SMS, at nu er den nye IPhone “landet”….har allerede en køber til den “gamle” 3GS….

 8. Mogens says:

  Sådan vil det desværre nok altid være Kevin!

  Der findes stort set ingen ting hvor der er minimum to valgmuligheder hvor folk ikke kommer op at diskutere om hvad der er bedst.
  Nogen kan li’ moren andre kan bedst li’ datteren.

  Men så er det jo skønt at vi lever i et frit land og selv kan vælge! :o)
  Min svigersøn er lige kommet hjem fra Berlin med den nye Ipad og det er da i den grad guf!
  Det bliver spændende at se hvad konkurrenterne stiller op med, de skal vist ligge sig i selen… ;o)

 9. Claus Jørgensen says:

  @Mogens

  Jeg tror igen igen at konkurrenterne må opgive markedet.
  Ipad er i dag de-facto standard inden for håndholdte tablets og før at konkurrenterne sætter sig sammen og laver et system skræddersyet til platformen. Over and out.

  Vh. Claus

 10. Dan Storm says:

  Indlæg som disse er årsagen til at Android brugere hader iPhone brugere.
  Indlægget insuinerer at Android ikke virker, medmindre man har teknisk kendskab – men det er jo ikke tilfældet; pakker du en Android telefon ud, virker den med det samme – uden pis (læs; uden itunes).

  Den rent tekniske fordel ved at køre Android er umulig at overse for enhver udvikler, men nu vil et indlæg som dette ikke henvende sig til udviklere, hvorfor det kun er relevant at vide hvad der gør iPhone bedre end Android (eller omvendt) når man spørger en bruger.

  Hvad er det iPhone kan, som Android ikke kan? Der er ikke nogen fra hver af lejrene som er interesseret i din personlige holdning om hvad den ene telefon gør bedre end den anden – men fortæl os, hvad du kan med din iPhone, som jeg ikke kan med min Android? Husk på, når du argumenterer for det, at din egen præmis i afsnittet at ‘iPhone virker uden pis’ at, og jeg tillader mig at citere dig ordret: “Jeg vil bare havde en mobil der virker!”.

  Hvad, ud fra den præmis, gør iPhone bedre end Android?

 11. henrik says:

  først nu er Apple bøjer sig en smule i forhold til Adobe Flash
  Læs mere:

  http://www.mobilsiden.dk/nyheder/apple-bojer-sig-en-smule-i-forhold-til-adobe-flash,lid.12650/#ixzz10X5fCscI

  Det kan Android.

  Har lige prøved en iPhone 4 det er for dyr

 12. Rasmus says:

  Har selv en 3GS og har ikke tænkt mig en 4G endnu. Måske når 4GS kommer, hader 1st editions af ting generelt 🙂
  Min iPhone er den absolut mest PRODUKTIVE ting jeg endnu har ejet. Jeg har kunnet stort set alt på den, undtagen filstorage og filoverførsel. Hver gang jeg skal et eller andet, kan jeg som regel det med 1-2 tap’s på skærmen. Megalækkert. Man kan dog ikke attache mere end en fil til en mail. Igen der er bare så mange ting, der går SÅ hurtigt at få gjort(altså menneskeinteraktion fremfor cpu her) at man gider det, hvor man på en gl tlf, ville gå “offs cba!” fordi et eller andet var bøvlet.
  Giv mig filer, access til dem, lidt mere frihed med attachments, bedre og hurtigere startende kamera(når en fed bil kører forbi fx så skal jeg bruge det klar NU :)) og så har man den perfekte tlf.

 13. Rasmus says:

  Glemte at sige at det faktisk er med det gamle 3.1.3 os uden JB så det kan sikkert lade sig gøre, men har ikke haft tid til at sætte mig ind i det bøvl og vil ikke opgradere da nogle(og det er for mange) siger at IOS4 går i fisk ved opgradering. Den virker jo 90% for nice så why bother 🙂
  Men hvis nogle har en nem løsning med JB så jeg fortsat kan alt det gamle og får mere frihed, så kan det være jeg ser på det.

Skriv en kommentar