Hvad kan man få udført af opgaver for $5?

Jun 18, 2010 2 Comments by

Ja, hvad kan man få udført for $5 eller 30 kroner? Man skulle ikke tro det er særlig meget. Hjemmesiden Fiverr er en markedsplads hvor alle opgaver koster $5. Fiverr tager dog $1, så for hver opgaver der bliver udført tjener man i virkeligheden kun $4.
Alle kan oprette sig og tilbyder deres service, og det er faktisk super nemt at komme igang.

Man kan stortset få udført hvilken som helst opgave. Du kan få opsat din egen WordPress blog, eller du kan også få nogle til at sende dig et postkort fra Havari.

Du kan selvfølgelig ikke forvente at få et ligeså professionelt resultat, som hos en rigtig firma eller freelancer. Chance for at du får et fint resultat er rimelig stor, men hvis det ikke går som forventet, så er $5 dollar heller ikke så meget.

Fiverr har også et rating system, hvor dem som har købt service kan skrive en kommentar. Dette giver også en rimelig god ide om det er fup og svindel det hele.

Hvad jeg mener om Fiverr

Jeg synes det er en meget sjov tjeneste, men i virkeligheden er det en omgang møg! Ærlig talt! For det første synes jeg at Fiverr tager en for stor del af overskuet, men dem om det! Jeg tror altså ikke på at man kan få udført noget godt arbejde på sådan en markedsplads, men det kan da være meget sjovt at få for eksempel et kort fra Havari skrevet til sin gamle ven, men heller ikke mere end det!

Den vil nok holde et stykke tid, men ikke noget du vil se blive omkring særlig længe.

Hvad synes du om Fiverr? Er det noget møg, eller er jeg forkert på den?

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

2 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Rasmus Pedersen says:

    Faktisk utrolig sjovt.

  2. Rolf says:

    He sjovt koncept jeg ikke lige havde hørt om før. Måske af samme grund som du nævner til sidst, men kan da godt være det lige er noget der skal prøves af ved lejlighed 🙂

Skriv en kommentar