Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Hjælp Firefox 3 til verdensrekord

Jun 04, 2008 No Comments by

Snart bliver den nye Firefox 3 udgivet, og nu har udviklerne fra Mozilla lavet et specielt mål for deres nye browser. De vil lave en verdensrekord med flest software download, inden for 24 timer.

Firefox 3 er næsten ved at være færdig udviklet. Den er lige nu i RC1, hvilket vil sige Release Candidate 1. Mozilla siger også at der er blevet lavet over 14.000 forbedringer. En af de mest markante opdateringer er brugen af hukommelsen på computeren. Her er FIrefox 3 blevet langt bedre. Firefox har også fået en række mere brugervenlige muligheder, men ikke så du ikke kan kende Firefox igen!

Lifehacker.com har bla. en test over hukommelse. De har derefter sat det ind i et diagram, hvor man nemt kan læse resultatet.

Download day 2008 Firefox

Her er Mozilla’s hjemmeside, hvor der står lidt om Firefox og om deres forsøg på Guinness World Record. Klik på billede for at komme til hjemmesiden.

På hjemmeside kan du tilmelde dig til dit land, så når Firefox bliver udgivet, får du en mail tilsendt. Hvis du ikke kan vente på at Firefox 3 bliver udgivet officelt, kan du som jeg, bare download Firefox RC1 :-)

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar