Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Hiren’s boot CD 9.7 – Fantatisk værktøj

Jan 08, 2009 1 Comment by

Hirens boot cd frontpapirHiren’s boot CD er et rigtig godt værktøj, når du har et problem med din computer eller hvis du gerne vil teste hvor hurtig din computer egenlig er. Hvorfor den hedder Hiren, kan vist skyldes at CDen først var sammensat af en person, som hed Hiren. Han har så efterfølgende så valgt at gøre den tilgængelig for offentligheden, og idag bruger mange lige netop den cd til deres hjælp, når deres computer ikke fungere.

Den er også perfekt til når ens computer ikke vil starte. Der findes en masse gode tools, som kan hjælper dig frem til hvad problemmet er!

Hvad indeholder Hirens boot cd?

Den indeholder rigtig mange smarte programmer, som hver især kan være fantatisk til deres opgave. Boot CDen indeholder bla. password recover til windows, samt programmer til at analysere ens computer ned til det mindste. Du kan selv få muligheden for at tjekke hele indholdet på boot cdens egen hjemmeside.

Hvad er en boot cd?

En boot cd er en disk, som du kan putte i computer og simpelt hen starte op på. Det betyder at Windows ikke bliver startet, hvilket gør det rigtig smart, hvis man vil prøve at finde en fejlkilde.

Ofte når du har sat cd’en ind i computeren skal du trykke på en knap for at den vil køre direkte på din boot cd. Det kan være F12 eller F8, men det står 99% på din computerskærm når du trykker på startknappen. Andre computere starter automatisk op, hvilket betyder du bare skal vente og slappe af!

Download

Links til download af Hirens 9.7

http://rapidshare.com/files/178566234/Hirens.BootCD.9.7.zip
http://www.sendspace.com/file/30ilow
http://depositfiles.com/files/o636rki5g
http://www.megaupload.com/?d=GNOEULXW

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Dirnov says:

    Hello,
    big thanks for a link!

    Thanks
    Dirnov

Skriv en kommentar