Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Her er hjælpen til dit tidspilde på nettet

Mar 04, 2009 No Comments by

Er der også nogen sider, som du simpelt hen bare bruger for meget tid på? Det problem tror jeg alle vi kender. Vi skal lige ind og kigge på facebook en enkelt gang mere, lige inden vi slukker computeren. Eller vi skal lige se om der er kommet nogle nye nyheder på dr.dk.

Men din løsning på problemet hedder keepmeout! En meget enkelt hjemmeside, som ikke indeholder alle mulige avanceret indstillinger. Selve ideen er rigtig god! Simpel men effektiv på den måde at du kan få mere tid til andre projekter, end at spilde den på youtube og lignede :-)

Det er meget simpelt. Du skriver den adresse på den hjemmeside du besøger for meget. Sætter tid på hvor lang tid der skal gå før du må besøge siden igen og trykker “Submit”.Bagefter får du et link, som du skal erstatte med det bogmærke, som du normalt bruger.
keepmeout

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar