Gravatar – Et rigtig fedt avatar plugin!

May 05, 2008 No Comments by

Gravatar logoJeg kan ikke huske hvor jeg først så dette plugin i funktion, men har synes det så ret cool ud, især på Lars Bachmann‘s blog. Det er enligt en meget simpelt plugin, for det den gør, er at hente et billed, ud fra den email, som du har indtaster når du skrive en kommentar. Herefter bliver der sendt en forespørgsel til Gravatar’s server, som så sender et billed, som passer til billedet.

Jeg har rodet lidt rundt med det her idag, for at få det installeret og der var ingen problemer! Man skal dog kende lidt til html, da man pt. selv skal sætte en kode ind, der hvor billed skal være.

Gravatar, er en sammensætning af deres slogan, globally recognized avatar, hvilket betyder verdensomfattende genkendene profilbilled. Ideén er genial, rigtig smart at man ikke behøves at oprette en profil på en hjemmeside, for at få et personligt profilbilled. Du behøves nemlig kun din email.

WordPress plugin’et som jeg har installeret på denne side, kan du hente lige her.
http://en.gravatar.com/site/implement/wordpress

Wordpress Halo Logo

Deres hjemmeside, http://en.gravatar.com/, er også rigtig brugervenlig og man behøves ikke at være ekspert for at forstå hvad de skriver! 😀 Der er også lavet guider til hvordan du kan få gravatar ind på din hjemmeside, ligemeget om det er skrevet i PHP, ASP, Java, o.s.v.

Inde på deres blog, står der også i den nyeste nyhed May 04, 2008, at WordPress 2.6 vil have integreret Gravatar support.
Så skynd dig ind og opret en profil, så du kan få dit eget gravatar! 😀

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar