Sådan fjerner du Virus og Malware, som er umulige at komme af med!

Nov 12, 2010 1 Comment by

Jeg har prøvet det selv. Du ved at der er en virus eller malware på din computer, fordi der sker mærkelige fejl og der kommer muligvis også reklame popup’s med internet tilbud. Antivirus er installeret på computeren, men den kan ikke finde virussen og slettet den. Det er typisk fordi at virussen bliver indlæst før antivirus programmet og derfor kan nå at gemme sig, så den ikke kan blive fundet.

Tricket er at bringe computeren i fejlsikret tilstand. Det gør at computeren kun indlæser de ting den absolut har brug for at virke. På den måde kan virussen ikke gemme fordi den bliver slet ikke indlæst.

Sådan sætter du din computer i fejlsikret tilstand

For at sætter din computer i “Fejlsikret tilstand”, skal du slukke din computer. Når den så er slukket, skal du tænde den igen, og med det samme trykke på knappen “F8”. Det er det mest normale på de fleste computere, men det kan være anderledes på din, og det står som regel, hvilken knap du skal trykke på.

Du kommer så ind til et skærmbillede, hvor du har en række muligheder. Her skal du vælge at du gerne vil starte “Windows med Netværk”. Du skal vælge den med netværk fordi det er smartest at du kan gå på nettet og hente programmer fra nettet til at slette Virus.

Når du så har fået starten computeren i fejlsikret tilstand, så prøv at køre dit antivirusprogram og se om den kan finde noget.

Online Virus scanner

Hvis du vil være på den helt sikre side, kan du downloade en virusscanner fra nettet, som du ikke behøves at installere. Den kan køre direkte fra internettet.

Der findes to forskellige jeg kan anbefale.

Når du har gjort dette er det næsten 100% sikkert at du har fået fjernet alle de virusser du eventuelt skulle havde haft på din computer.

Er du i tvivl om noget eller har du et problem? Skriv det i kommentarfeltet nedenunder!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Per Avlastenok says:

    Mht at fjerne forskellige ting på din pc, som ikke hører til kan varmt anbefales programmet Malwarebytes som kan downloades gratis og næsten altid finder noget.

Skriv en kommentar