Fjern Norton Antivirus nu!

Apr 28, 2008 13 Comments by

Symantec Logo NortonNorton Antivrius er i dag præinstalleret på mange computere. Det vil sige at Norton er installeret når du starter computeren. Dette er jo en “klar fordel” for firmaet, Symantec, som levere Norton, da der så er en chance for at du vil købe og bruge lige netop deres program, “da det er jo det nemmeste?”.

Problemet er nu bare det, at hvis du prøver at installere et andet antivirus-program, vil det nogen gange ikke fungere ordenligt eller i værste tilfælde ødelægge din computer.

Man kan også prøve at afinstallere det, men Norton har ikke nogen remove knap. Du kan heller ikke gå ind i Windows Kontrolpanel og afinstallere det derfra. Summa Summarum, Norton Antivirus er svært at komme af med!

Det er der mange som har været irriteret over, hvilket i sidste ende har Symantec overgivet sig og lavet et program, som kan fjerne norton.
Før skulle man sidder og gøre en helt masse advanceret ting, men hvis du følger disse trin har du fjernet programmet lyn hurtigt, dog med undtagelse af en genstart!

 1. Download denne fil fra Symantec:
  ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/removal_tools/Norton_Removal_Tool.exe
 2. Kør filen og følg instuktionerne!
 3. Færdig! 😀

Jeg har selv prøvet at fjerne Norton Antivirus med dette Tool, så det burde ikke give problemmer!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

13 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

 1. Lars Bachmann says:

  Tak for tippet. Har selv for nylig købt ny bærbar med vista og Norton, og havde en del bøvl med at få norton fjernet. Det lykkedes dog rimelig smertefrit til sidst, men nu ved jeg da hvad jeg skal gøre næste gang.

 2. Kevin says:

  Jeg er da glad for at jeg kan hjælpe sådan en mester/guru som dig! 🙂

  men ja, du har helt ret! Det er lidt træls at få det fjernet!

 3. Mogens says:

  Det er bare et alletiders værktøj !!! Det virker godt !!!

  • Kevin Simper says:

   Ja, det er et ret smart program. Nemt at bruge! Dog underligt at symantec ikke selv har lagt en funktion til at uninstall deres program med.

   Men godt du kunne bruge mit tip 🙂

 4. Jesper says:

  Tak for et godt program. Vil jeg helt sikkert bruge næste gang, jeg skal have fjernet Norton.

 5. Kevin Simper says:

  Godt at du kunne bruge det! Dejligt at folk kan bruge det man skriver! 🙂

 6. Christian Jessen says:

  Faldt lige over dit site her – super fedt tip! Har på de sidste gået og tænkt over hvordan jeg får fjernet Norton fra min computer, når trial versionen udløber. Specielt fordi min computer er på spansk (Credits til Microsoft for at ødelægge enhver chance for at skifte sprog, med mindre man vil bruge XX timer på at rode med Windows..)
  Ser ud til at det bliver dejlig nemt – og endda på Engelsk.

  Nu har jeg ikke været igennem hele dit site, men hvis du kunne lave en guide til at skifte sprog på Vista (Home Premium, eller hvad det nu hedder – den “skrabede” version som ikke tillader at man nemt skifter sprog på interface) ville det være super fedt. Anyway, fortsæt det gode arbejde 😉

 7. Kasper Andersen says:

  OMG hvor har du været i alt den tid jeg har ville fjerne det lorte program :O … men tak for at jeg endelig kan fjerne det

 8. Doris Dahl says:

  Nu har jeg brugt en halv dag på at fjerne Norton fra min computer – uden held. Men søg og du skal finde! Og jeg fandt din side. Tusind tak for tippet!!!! Vupti var Norton væk for bestandig.
  Jeg kigger ind en anden gang, din side er meget interessant.

 9. Mette Raunholt says:

  1000 tak for hjælpen. Lige hvad jeg manglede

 10. Thorleif Olesen says:

  Har lige brugt programmet, og nu vil computeren så ikke starte mere. Der kommer Blå skærm og der står noget om: Driver_iql_not_less_or_equal
  Hvad er det?

Skriv en kommentar