Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Fjern lyde fra Windows Vista

Dec 15, 2008 1 Comment by

Det er altid irreterende med lyden, som kommer når man starter sin Vista computer op. Den kommer som regel altid på de mest ubelejlige tidspunkter, når man f.eks. sidder i et rum, hvor der næsten er helt stille.
I denne her guide vil jeg vise hvordan man fjerner lyde fra Windows Vista, som opstartlyden eller andre lyde på computeren, så du undgår at lyden driller en anden gang.

 1. Gå ned i Start
 2. Vælg kontrolpanel
 3. Tryk på “Hardware og lyd”
 4. Klik på “Skift systemlyd”
  skift systemlyd
 5. Jeg har valgt at der ikke skal være nogen lyd overhoved på min computer, så derfor har jeg valgt i “lydtema” –> “Ingen lyde”. Ellers kan du vælge den lyd du gerne vil fjerne, også derefter vælge lyden til “ingen”, som også er gjort her på billede.
  lydtema i Windows Vista
 6. Så klik OK og du er færdig med at fjerne lydene

Nu skulle du gerne kunne tænde din computer uden at den siger en masse lyde i opstarten. Hvis du mangler hjælp skal du bare skrive det i kommentarne. Jeg hjælper meget gerne, og så er det gratis! :-)

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

 1. laila says:

  Hej Kevin

  Jeg har gjøret, som du havde skrevet oven på, og jeg har fjernet alle mine lyde, ny har jeg ingen lyde på min computer. Jeg kunne ikke høre noget som helst. Det er så kedeligt.Ken du hjælp mig for at instilere lyde på min computer.

  Mvh laila

Skriv en kommentar