Find ikoner til din hjemmeside

Sep 13, 2008 1 Comment by

Mangler du nogle smarte ikoner til din hjemmeside? Det kan nemlig være svært at finde nogle flotte ikoner, som ikke er helt gammeldags. Ikoner kan tit give en kedelig side, et fedt pift så den virker indbydende. Især ikonerne fra siden famfamfam, bliver brugt både i store hjemmesider samt i software. Lige et sidste tip er at gemme de ikoner du synes om, da nogen gange lukker siden ned eller så bliver det bare slettet 🙂

Her er forskellige hjemmeside hvor du kan finde dem:

Iconfinder – En rigtig flot hjemmeside, med smart Ajax funktion. Flotte iconer, dog kunne der godt være lidt flere ikoner.

iconlet – Minder mere om en slags google klon, dog kun til ikoner.

famfamfam – En lang række rigtig flotte små ikoner, som du kan bruge som menupunkter eller til mange andre ting. Helt klart et kig vær!

Icon Archive – Den ultimati konge over ikoner. Her kan du finde alle mulige ikoner til hvad som helst.

Free Icons Web – Forskellige temaer pakket så du nemt kan få ikoner som passer sammen i design.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Martin Leblanc says:

    Tak fordi du nævner Iconfinder. Jeg har opdateret databasen, så den nu har ca. 60,000 ikoner – der burde være nok til alle 🙂

    Mvh.
    Martin Leblanc

Skriv en kommentar