Find hvem der linker til dig

Sep 02, 2009 No Comments by

Værktøj Hvem linkerFind ud af hvem der linker til din hjemmeside, med hjælp af PC Tricks nye værktøj: Hvem linker til mig? Det er et rigtig nemt tool at bruge. Du taster den hjemmeside du gerne vil se linksne til og så hvilke lande den skal vise links fra. Den står normalt på Danmark, men du kan godt vælge flere lande af gangen. Derefter trykker du på “Vis links” og så går siden i gang med at arbejde.

Derfor er dette tool anderledes

Jeg har brugt forskellige værktøjer rundt på nettet til at se ens links til sin hjemmeside, men jeg har aldrig været helt tilfreds med hvordan de fungere. Hvis det så var som jeg gerne ville have det, var det som regel ikke særlig nemt at bruge til Danmark.

Det der gør det anderledes er at du kan se links fra flere lande på samme tid! Du behøves altså ikke at gå igennem hvert land for at skrive antal links ned, for derefter tilsidst at lægge talene sammen. Nej, alt dette har PC Tricks værktøj “Hvem linker til mig?” gjort!

Det hele er så bygget op i et flot design, med Ajax funktion. Det betyder for dig, at du ikke skal læse de samme data ind hver gang. Med Ajax skal du kun hente de data, som er blevet ændret. Det er rigtig smart for det sparer tid for dig.
Hvad synes du om PC Tricks nye værktøj?

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar