Find danske undertekster til din film

Jul 25, 2009 1 Comment by

Mangler du danske undertekster til din film? Underteksterne skal oftest bruges hvis du f.eks. skal lægge en film på din iPod eller iPhone, fordi når du normalt ripper filmene så kommer der ikke undertekster med.

Læs mere:

Lav dine film om til ipod og iphone format

Når du finder den rigtig undertekst til din film, så vil du oftest finde den i enten .srt format eller .sub format, som er kompatibel med langt de fleste afspillere og encodere. Hvis du vil havde undertekster på i VLC player skal du gøre sådan her:

  1. Åben VLC player
  2. Afspil filmen, som du gerne vil se med undertekster.
  3. Derefter vælg: Video -> Subtitles track -> Load
  4. Find underteksten i vinduet
  5. Så er der undertekster på! Hvis de ikke hænger sammen med talen i filmen så prøv at finde en anden undertekst, fordi den kan være bedre. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten.

Find dine undertekster herunder:

Danishsubscene.net // Virker desværre ikke mere

Opensubtitles.org

Subscene.com

Divxsubtitles.net

Divxtitles.com

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Birgit Månestråle says:

    Hej Kevin. Jeg underviser i dansk for udlændinge, og en af mine kvikke elever har spurgt, om det er muligt, at se DANSKE film med DANSKE undertekster. Hvis du véd det – incl. hvor mine elever kan finde disse – vil jeg være glad for at få del i din viden. På forhånd: Tak. Med venlig hilsen Birgit Månestråle – [email protected]

Skriv en kommentar