Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Find billige printerpatroner på internettet

Aug 29, 2009 No Comments by

Printerpatroner er ofte ikke billige, men det kan der gøres noget ved. Der kan nemlig spares mange penge ved at købe uoriginale printerpatroner. Det kan gøres på internettet og bliver så leveret direkte til døren. De er billigere og ofte kan du printe flere sider med de billige printerpatroner.

Vi har en printer her i huset fra HP. Der er endda sådan en med scanner og Wifi, så den er rigtig smart. Nok om det, men jeg har også opdaget af de originale printerpatroner kan være ret dyrere. Især hvis du skal købe dem i butikkerne på gaden. Det kan nemt koster 350 kroner alt efter hvilke printer man har.

Printerpatroner hos inkclubJeg fandt en hjemmeside, hvor man kan købe billige blækpatroner. Den hedder inkclub og de har vist til alle slags printertyper af de kendte mærker, som Canon, HP, lexmark. Jeg kan kun sige gode ting om dem. De levere hurtigt, så du skal ikke vente i lang tid på at få dem. De har også 30 dages returret så der er ikke så meget at bekymre sig om.

Det er meget nemt at købe printerpatronerne på inkclub. Når du går ind på siden så vælger du øverst hvilken slags mærker du har. Derefter kommer du ind på en side, hvor du skal vælge hvilken navn din printer har. Når du har gjort det kan du så vælge hvilken slags printerpatron du mangler.

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar