Hvad det vil betyde hvis facebook lancere en mail service?

Nov 14, 2010 1 Comment by

Facebook har inviteret til et specielt event med selveste Mark Zuckerberg. Det er ikke blevet afsløret hvad han vil snakke om, men hjemmeside Mashable gætter på, at de vil lancere en mail service, ligesom den vi kender fra Google, nemlig GMail.
Hvis facebook lancere en mail service, er det er rigtig smart træk. Det vil gøre dem endnu større end de er idag, men hvad kan det komme til at betyde?

Facebook bliver et monster

Hvis facebook også får en mail service, må vi håbe, at de vil bruge det samme citat, som google bruger: “Don’t be Evil!”. Google samler også informationer omkring vores adfærd, så de kan vise de bedste reklamer til dig. Modsat Google så kender Facebook ikke dem du er venner med. Det vil sige, at facebook ved hvem du bedst kan lide, ved at kigge på hvem du skriver mest sammen med. Igen ved Facebook om du er single eller gift, den kan fortælle, at du har været bestemte steder, ved at du er blevet tagget ved en fest eller en anden begivenhed.

Facebook kommer til at vide for meget om dit liv, og om hvordan vi opføre os. Overvågning 2.0!

Internettet bliver nemmere

Man kan selvfølgelig blive lidt skræmt over, hvis man tænker over, hvor meget data man giver til facebook, men det bliver også nemmere at være på nettet. Du skal kunne logge ind et sted, for at se om nogen har skrevet til dig. Facebook vil simpelthen blive omdrejningspunktet når vi går på internettet. Der har også været rygter om at man vil kunne lave webshops inde i facebook.

Kender du ikke din kammerats email konto? Intet problem, facebook kender den allerede, hvis din ven også er tilsluttet.

GMail vil forblive vinder

Jeg tror ikke at jeg vil hoppe på vognen, hvis facebook tilbyder en @facebook.com eller @fb.com. Jeg er rigtig glad for at bruge Gmail til at håndtere mine emails! GMail vinder ved at det er så super simpelt og har lige hvad man har brug for og ikke mere. Facebook skal lancere noget helt specielt for at de kan trække dem fra gmail og over til deres service, og det tror jeg også godt at facebook de ved!

Vil du have en @facebook.com email, hvis facebook tilbyder det, eller du synes at man skal holde socialt netværk for sig og email for sig?

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Ulrich Bojko says:

    Og nu kan du så få en facebook mail adresse. Jeg hopper både på facebookmail og facebookskype.. Ikke for at bruge det fast men mere fordi jeg er nysgerrig. 🙂

Skriv en kommentar