Få styr på dit CSS dokument

Aug 06, 2008 No Comments by

Når man sidder og roder med et wordpress theme, eller andet design, kan det nogen gange være svært at holde styr på ordnen i sit CSS dokument, så det næste er ulæsligt når man kigger på det næste gang. Man kan lærer en god orden, men nogen CSS filer kan være virkelig lange med mange elementer.

Her forleden fandt jeg et flot wordpress theme, og lige en farve syntes jeg var rigtig flot. Da jeg åbnede filen med notesblok var det helt umuligt at læse, da det hele stod i en linje.

CleanCSS er dog rigtig smart, som jeg har fundet! Her kan du kopiere dit CSS dokument ind på siden og optimere koden. Der er også mange indstillinger, som du kan styre. Hvordan den f.eks. skal formater CSS koden.

Dog validere siden ikke din CSS dokument, der kan jeg anbefale at bruge W3C Validator, som kigger din kode efter i sømmene!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar