Få oversigt over mobilt bredbånd

Aug 31, 2009 1 Comment by

Der er mange forskellige udbyder i Danmark af mobilt bredbånd. Det kan være svært at få sig et overblik over alle de forskellige ting som hastighed, hvor meget data du må hente, hvad det koster om måneden at havde mobilt bredbånd. Der kommer ofte også folk og spørg mig hvad det bedste mobilt bredbånd er og hvad de skal købe. Derfor vil jeg nu lave danmarks bedste guide til mobilt bredbånd! Jeg er i gang med at lave undersiden, hvor det hele kommer til at foregå på.

Det er også min mening at jeg vil lave forskellige små værktøjer, som folk kan bruge på. Det første jeg nok vil lave er et værktøj så man kan se hvem der linker til ens side. Der findes allerede værktøjer magen til, men denne her vil have en rigtig smart funktion! Jeg er allerede i gang med programmeringen, så det kan ikke tage lang tid endnu!

//Kevin Out

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. Jesper says:

    Held og lykke med det. Det skal nok blive godt 😀

Skriv en kommentar