Få hjælp med CCleaner

Sep 25, 2008 1 Comment by

CCleaner er et lille fantastisk program, som kan hjælpe dig med at fjerne unødvendige filer og rette forskellige fejl på din computer, som er kommet efter at man har brugt og afinstalleret andre programmer.

Programmet er super nemt at gå til! Alle menuerne er rigtig logisk lavet og man behøver ikke at være en computer-nørd for at finde ud af det. CCleaner kommer også i en dansk version, som du kan vælge når du installere programmet.

CCleaner logo

CCleaner er også blevet downloaded over 195 millioner gange, hvilket er rigtig mange gange. Personligt er jeg rigtig glad for programmet.

Programmets egen hjemmeside, har også lavet en rigtig fin guide til hvordan man bruge programmet forskellige værktøjer.

Download det her fra enten:
Filehippo.com
Download.com

Husk også lige at fjerne markeringen ved der hvor den  røde firkant er omkring. Derved undgår du endnu en irriterende toolbar, som du ikke behøves for at bruge programmet. Det er det eneste minus ved dette program! 🙂

CCleaner installation

CCleaner installation

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

Skriv en kommentar