Få dit foto på t shirt

Sep 04, 2009 No Comments by

Har du taget et rigtig godt billede, som du gerne vil have på en t shirt? Det er ikke så svært, som man lige forstiller sig. Med digital kamera tager man rigtig mange billeder, og det er blevet mere og mere sjælden at man fremkalder billeder nu, derfor kan det være en sjov måde at vise en af de rigtig gode billeder, som man har fanget i digitalkameraet.

En t shirt med tryk på kan også være en god fødselsdagsgave. Det kan været et billede på t-shirten hvor i har det sjovt sammen. Det er også en god gave, fordi den ikke koster en bondegård. Du kan typisk få en t shirt med dit eget billede for 180 kr med fragten i prisen.

Med spreadshirt er det nemt at designe din egen t-shirt. Der er ikke særlig svært selv at lave din egen personlige t-shirt. Først så vælger du den trøje det skal printes på. Derefter uploader du et motiv eller vælger et smart motiv, som spreadshirt tilbyder. Du kan også skrive en tekst nedenunder dit billede, så den får det rigtige touch af dig. Det er faktisk også muligt at printe på bagsiden af trøjen og på siden af ærmerne.

Sådan ser spreadshirt designere ud:

spreadshirt t-shirt designer

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar