Følg med hvad der bliver skrevet om dig på nettet

Jan 09, 2010 No Comments by

Det kan være meget sjovt at følge med i om der er nogen som skriver noget om en på nettet. Men hvordan får man lige det nemt at vide, uden at skulle selv søge på Google, når man kommer i tanke om det.

Google har som altid et super løsning på det du leder efter. Det har kaldt det Google Alert. Det er en super, men simpel løsning til at automatisk blive påmindet om, hvad der sker på nettet.
Google Alert logo

Til denne service fra Google, behøves du ikke nogen Gmail, for at blive lukket indefor i varmen. Du kan godt bare bruge en almindelig email.
Du kan sætte Google Alert op til at sende dig en email ligeså snart, at GoogleBot finder noget, men du kan også sætte den til, at den skal sende dig en gang om dagen, eller en gang om ugen. I menuen type, kan du vælge hvilken slags indhold Google skal lede i. Hvis du sætte den på “Comprehensive”, som betyder omfattende på engelsk, leder den på hele nettet.

Prøv det! Jeg synes det er genialt! 😉

Google Alert opsætning

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar