Expert – Vi er IKKE inde i sagerne!

Jan 17, 2008 2 Comments by

Her for er stykke tid siden, lidt før jul, blev jeg rigtig skuffet over Expert, da jeg og min familie besluttet, at vi ville købe en harddisk optager.

I starten havde vi fundet en fin Samsung model, som vi syntes passede fint til vores behov, men efter lidt tid kiggen på forskellige annoncere og hjemmesider, havde jeg læst at Samsung kunne ikke multitaske. Det vil sige, at hvis du f.eks. har sat den til at optage Anna Pihl kl. 8, ville du ikke kunne se noget andet fra harddisken af. Det er ellers hele essens i en harddisk optagers funktion at den skal kunne det.

Derfor fandt vi en Sony harddisk optager, som vi mente, helt bestemt var den rette. En Sony RDR-HXD870, men hovedsagen er at jeg gerne ville se den i en butik, hvor jeg måske kunne få demonstreret hvordan den virkede o.s.v.

Jeg vidste at i Slagelse lå der en Expert butik, hvor at de havde harddisk optager. Jeg havde også min forstilling mig at Expert, der fik man lidt mere service, end så mange andre steder, men der tog jeg vidst fejl.

Da jeg så kommer ind i Expert butikken, ser at alle ekspedienter er optaget, så jeg så lige hurtigt om de havde Sony harddisk optager, og det var der.
Da jeg så kommer hen til en af ekspedienterne, og fortæller om det med at vi først havde tænkt på en Samsung harddisk optager, men fandt ud af at den ikke kunne Multitaske, søgte vi efter en sony. Han brød ind da jeg var færdig med at snakke og fortalte at det var der ingen harddisk optager som kunne. Jeg fortalte ham om hvad jeg havde læst på http://www.recordere.dk/, og om at det var muligt. Jeg kunne se på ham, at han ikke troede på, hvad det var jeg sagde, så han kaldte på en anden ekspedient. Han sagde det samme og afsluttede med: “Harddisken kan ikke både læse og skrive samtide, så tekniske er de ikke.” Jeg kigge underligt på og svarede bare med et “Jaja”, hvorefter jeg gik.

Tænk at man kan tillade sig at sige sådan noget, uden at vide en pind om det. Det er uden tvivl forkert. Han kunne da havde sagt:”Det kan jeg lige undersøge”, eller “Jeg henter lige brugsanvisninger”. Det ville jeg personligt hellere havde haft end at de siger noget der er helt henne i vejret.

 1. Harddiske køre med 7.200 omdrejninger i minutter, normalt, hvor den kan skifte ekstremt hurtig mellem at skrive og læse. Det gør den f.eks. når du flytter filer rundt på den samme harddisk.
 2. Det er en af ideerne ved en Harddisk Optager.

Hvis man får sådan en dårlig service, er det da bedre at købe på nettet, hvilket også det endte med.

Har i prøvet noget ligne? Skriv gerne i kommentar 🙂

 

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

2 Personer er Awesome og har skrevet en kommentar!

 1. tristan says:

  2Tal grådighed!

  Mine forældre har købt et tv i 2Tal i Roskilde. Da de er oppe i årene måtte de have hjælp til at installere deres kort til kabel tv. i deres nye tv, det tog total 900,- kr for…!
  Jeg var målløs, men iflg deres hovedkontor, er der frit slag for hvor meget de kan tage for en sådan ydelse.

 2. Kim Petersen says:

  Jeg hørte en mand i Telenor fortælle at a-gps var det samme som dør til dør navigation hvilket jo er ganske forkert.

Skriv en kommentar