Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Download med filehippo

Jan 03, 2009 No Comments by

Hvor downloader du dine opdateringer fra? Det kan ofte være problemmet når man vil download en nyere udgave af det man har på computeren. Ofte er programmet blevet usikkert eller så er der bare komme nogle nye smarte funktioner.

logo1Filehippo.com er en rigtig genial hjemmeside, som kan spare dig meget tid. Folkende bag hjemmesiden har samlet mange af de bedste freeware programmer på deres hjemmeside. Altsammen delt ind i nemme kategorier, så du nemt kan finde det program du søger efter. Alle programmerne er også testen for virus og spyware, så det sikkert at download det fra deres side, modsat mange andre sider rundt omkring på nettet.

Ikke nok med at Filehippo har samlet de bedste programmer fra nettet af, de har også alle de foregående versioner af programmet. Så hvis det nyeste version ikke kan køre på din computer, så prøv med en af de foregående.

Oven i hatten er alle filerne samlet på hurtigere servere så du ikke behøves at vente unødigt på at en server i kina sender dig en fil.

Prøv selv at se siden!

Filehippo hjemmeside

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar