Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/6k.dk/public_html/www/pctricks.dk/wp-includes/plugin.php on line 546

Din computer er en bakteriebombe

Aug 28, 2009 No Comments by

computer tastaturDin computer kan nemt være en bakteriebombe uden at du ved det. Det er nemlig ikke lige til at se med det blotte øje, men din computers tastatur er den værste synder. Der er faktisk lavet undersøgelser om at et tastatur er mere beskidt end et toiletsæde. Dette tror man ikke umiddelbart ikke på, men det er fakta. Der er i værste tilfælde fundet Coli. bakterier på tastatur, hvilket kan gøre dig rigtig syg. Din computer er især udsat, hvis du spise mad eller kage foran din computer.

Du kan læse mere om undersøgelsen her: Tastaturet er mere beskidt end toiletbrættet

Sådan gør du din computer ren

Det er faktisk meget simpelt at gøre sin computer ren. Du tager en karklud og så gør du den våd. Bagefter vrider du den så den netop kun er fugtigt og så tørrer du computeren af. Dette kan gøres flere gange for at få alle bakterierne og snavset af.

Du kan også tørrer skærmen af med din karklud, men sørg for at tørrer skærmen af med det samme så vandet ikke tørrer ind. Du må heller ikke bruge nogen form for opvaskemiddel eller andet rengøringsmiddel, da der er en chance for at det kan skade din skærm. På en fladskærm er der nemlig et tyndt lag mellem dig og de meget små lyskilder, og hvis man får beskadet dette kan det komme til at se mærkeligt ud.

Få en “ny” computer

Efter at du har tørret din computer af med en våd karklud virker din computer også nyere. Den virker mere lækker at rører ved og især hvis din bærbar eller tastatur var fedte før. Der er heller ikke nogen fedtemærke af fingeraftryk på toppen af din bærbar, og igen vil det give et pænere look, når den står på dit skrivebord. Der er heller ikke noget værre end at sætte sig ved en computer, hvor du kan mærke at den er helt fedtet. Det giver ikke særlig god fornemmelse.

Så frem med karkluden og i gang!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar