Derfor blev Windows Vista aldrig en success

Aug 28, 2009 No Comments by

Windows VistaDer er stadig rigtig mange som kører med Windows XP. Et styresystem som blev lavet i 2001 og sidenhen er blevet så mange opdateringer, så jeg selv Microsoft ikke har styr på det. Microsoft lancere så den 31. Januar 2008 et nyt styresystem ved navn, Windows Vista, som de fleste kender af dem som bruger computer normalt.

Windows Vista blev aldrig rigtig nogen stor success. Der var flere grunde til det og der var store krav til den computer du skulle bruge.

Din computer skulle være ny

Windows Vista tager hårdt på computerens ressourcer og gjorde at enten skulle man havde en ny computer eller også kunne Vista lige knap køre på computeren. Det var anbefalet at computer skulle havde 2GB ram, og det var 4 gange så meget som Windows XP havde brug for. Derfor var det en forhindring, da det er besværligt for den almindelig bruger at gøre sådan noget, uden det komme til at koste en del penge. Desuden skulle Vista også bruge et bedre grafikkort pga. det såkaldte “eye-candy”. Det nye styresystem krævede bare mere af computer.

Vi er vokset op med Windows XP

Windows XP er også det styresystem, som de fleste har brugt, da de har skulle lærer at bruge computer. Det har været meget udbredt og var nemt at bruge. Det har nok også været derfor at det har været svært at give slip på det gamle styresystem. Selvom Microsoft stadig havde prøvet at få det til at ligne hen af vejen, så var der forskel.

Det var for bøvlet for Erhvervslivet

Det har også været besværligt for de firma, som skulle opgradere fra XP til Vista. Der var ofte noget software som ikke virkede, fordi det ikke blev opdateret mere, eller fordi det simpelthen var for omfattende. Noget af virksomhedernes software er nemlig tilknyttet de nødvendige dele i netop Windows XP og gjorder at det ikke var muligt at benytte på Windows Vista, da det ikke var bygget op på samme måde. Der var lige umiddelbart ikke nogen grund nok til at opgradere.
Windows Vista er blevet bedre siden det blev lanceret for halvandet år siden. Der er kommet flere opdatering til systemmet, som har løst en række forhindringer. Derudover så virker de fleste populære programmer til Vista nu. Jeg selv bruger Windows Vista på min bærbar. Det er ligeså meget fordi det blev leveret med, da jeg købte min computer, men jeg er fint tilfreds. Det bliver dog spændende med Windows 7, som skulle blive udgivet i løbet af efteråret 2009. Det kan i følge nogen kun blive bedre en Vista. Nu må vi se!

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar