Den Ultimative guide til DOS spil

Jun 10, 2010 1 Comment by

Der findes rigtig mange gode DOS spil, og rigtig mange har vokset op med dem. Det var gode spil som “Doom”, “Duke Nukem”, “Prince of Persia” og mange flere! Desværre kan man ikke spille dem lige sådan på vores moderne computere vi har idag. Du skal bruge en et program, som skal kører det som en gammel computer, og det er faktisk nemmere end du lige tror.

Man kan godt tænke den tanke at det er piratspil, når man downloader DOS spillene, men i virkeligheden er størstedelen af spillene udgivet som freeware, hvilket betyder at du downloade og bruge dem gratis, ligeså tosset som du vil.

Kom godt i gang

Programmet du skal bruge hedder DOS Box, og er en slags emulator. Hjemmeside IT-Artikler har lavet en god guide til hvordan man installere programmet.

Sådan installeres Dosbox – IT Artikler

Følg med herunder for at finde spil, som du kan spille i Dos Box.

Find spil incl. dine yndlings spil

Der findes en del hjemmesider på nettet hvor du kan finde gamle Dos spil. Jeg kan dog fortælle at der er stor forskel på hvor gode de er. Jeg har dog fundet et par favoritter, som jeg vil give dig nedenunder her.

Når man kigger igennem disse dos downloads sider, er det faktisk mange spil man alligevel kender. Faktisk mange af de spil er der kommet mange populære efterfølgere på pc.

Dosgamesarchive.com

Denne side er min absolut favorit. Du kan se en side med de mest populære spil, og der er screenshots og en lille video, som viser dig spillet til rigtig mange af dem! Lige pt. er der 275 spil, så det kan godt være dit gamle favorit dos spil ikke er der, men alle klassikerene er der. Absolut et klik værd!

Dosgamesdownload.com

Denne side indeholder også mange Dos spil, og siden er nem at finde rundt på, med fine kategorier og billeder.

Dos4Free.dk

Dos4Free er en dansk dos spil side, som er en super fin side. Endnu en god side, hvor du kan downloade dine yndlings spil. Du vil helt klart også finde masser af underholdning i disse spil på denne side.

Lidt hjælp til at klarer spilene – Snydekoder

Der skal nogen gange lidt hjælp til at klarer spillene, eller det kan være fedt bare at få uendelig skyd og så bare skyde sig brutalt gennem spillet uden hæmninger! Der findes en del hjemmesider, hvor du kan finde hjælp, men jeg anbefaler denne her danske side.

Snyd.dk

Snyd.dk er danmarks største og ældste side, og du kan finde rigtig mange koder til rigtig mange spil.

IGN Cheats

IGN er kendt for deres store community indenfor computerspil, og har også en afdeling med snydekoder. Her kan du helt klart også få hjælp, hvis du sider fast i et godt dos spil.

Hvilket dos spil er dit favorit?

Jeg selv synes det er meget sjovt at spille dos spil. Jeg kan rigtig godt lide de gamledags skydespil og bilspil.

Men jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad dit favoritspil er! Skriv det i kommentarfeltet nedenunder 🙂

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

1 Person er Awesome og har skrevet en kommentar!

  1. helena says:

    jeg var vild med paperboy… og gad godt prøve det igen 🙂

Skriv en kommentar