Defrag din harddisk nemt med Defraggler

Jul 16, 2009 No Comments by

Når du defragmenter din harddisk, vil det egenligt sige, at du lave orden på din harddisk, eller faktisk rydder op. Det er sådan, at når du sletter en fil bliver der plads ledig på din harddisk mellem to andre filer. Når du så næste gang henter en større fil, vil den blive lagt på din harddisk, men fordi den fylder mere, vil den blive delt op og resten af filen vil ligge et andet sted. Det gør bare at harddisken skal bruge længere tid på at læse filen og søge efter den. Når du så defragmenter, samler du dem i et stykke, så harddisken skal bruge mindst tid på at læse filen.

Folkene bag CCleaner har lavet et andet fantatisk værktøj til den opgave. Det hedder Defraggler. De er super nemt og fungere nemt og brugervenligt. Den har forskellige fordele i forhold til det værktøj Windows er født med.

Du kan:

  • se hvor mangt data, der skal defragmenteres.
  • se at den faktisk arbejder. ( Nogen gange føler jeg at Windows defrag er gået i stå!)
  • selv vælge hvilke filer den skal defragmentere.
  • flytte rundt på det med et USB stick

Defraggler kan faktisk også sættes til at slukke efter at den har defragmenteret din harddisk, så du ikke behøves at vente på din computer. Så hvis du skal ud af huset kan du sætte den til køre uden at tænke mere over det. Så kan du slippe for, at den skal køre mens du faktisk bruger computeren.

Du kan download defraggler hos filehippo.

Defraggler

    Tilmelding dig til PC Tricks Nyhedsbrev og få besked om nye indlæg.

Vi hader også spam!

Du vil måske også synes om -

Ham der skriver..

Jeg hedder Kevin Simper og skriver på pctricks.dk. Jeg interessere mig for nye og spændende gadgets, hjemmesider, som gør livet smartere. De indlæg jeg skriver vil havde et personligt perspektiv, lev med det ;-) Har du en anden mening vil jeg meget gerne høre den i kommentarene!

Jubii, du kan være den første til at skrive en kommentar!

Skriv en kommentar